Logo Limsolar

Zonnetje ☀️ in (nieuw) huis

In vele opzichten is de oprichting van een bedrijf als het opvoeden van een kind: je geeft het alle zorg en aandacht die het nodig heeft totdat het op eigen benen kan staan. Maar wat elke ouder weet, is dat kinderen hun kleding immens snel ontgroeien… Net zo werd Limsolar stilaan te groot voor zijn vestiging in Lummen. We beginnen daarom aan een nieuw avontuur en verhuizen naar enkele kilometers verderop!

Toen Limsolar acht jaar geleden het levenslicht zag, was het een kleine lokale onderneming. Desondanks hadden we grote plannen: energietechnologie toegankelijk maken voor iedereen. Daarom begonnen we met de verkoop en installatie van zonnepanelen. Langzaamaan groeide ons bedrijf. We kregen meer klanten en konden op die manier ons aanbod uitbreiden. Inmiddels plaatsen we naast zonnepanelen ook warmtepompen, airconditionings, thuisbatterijen en laadpalen voor auto’s. Maar nooit zonder dat we zelf geloven in die systemen.
 
Hard werk 💪 wordt beloond
Gedurende het achtjarig bestaan van Limsolar bleven we voortdurend op zoek gaan naar de nieuwste technologieën. Die testten we steeds zelf voor we ze aan onze catalogus toevoegden. We schuimden er beurzen voor af en volgden op regelmatige basis bijscholingen. Blijven leren en hard werk vormen de basis voor het succes van ons bedrijf. Een groeiend bedrijf, want terwijl wij Limsolar uitbouwden tot wat het vandaag is, zagen steeds meer mensen de voordelen in van groene energie.
 

“Blijven leren en hard werk vormen de basis voor het succes van ons bedrijf.” 

Ruimte om te 💭 dromen
We groeiden zo sterk dat onze vestiging in Lummen niet meer voldoende plaats biedt voor onze activiteiten. Het kind dat Limsolar was, is een sterke jongvolwassene geworden. Eentje met visie, die weet wat die wil. We wilden dan ook de ruimte creëren die nodig was voor het bereiken van die dromen. Voortaan vind je ons daarom wat verderop, in Houthalen-Helchteren. Daar combineren we de voordelen van veel plaats en een sterk bedrijf met de persoonlijke aanpak en het advies op maat waarmee we ooit startten aan ons avontuur. Zoals ook afgelopen jaren: met een glimlach. We zijn graag ook het zonnetje in ons nieuwe huis.

☀️☘️ Zeg "Hallo!👋" tegen lage energiekosten.

Kies voor Limsolar De Energiefixers
× Whatsapp Connectie