Logo Limsolar

Laadpalen

Laadpalen

Altijd gerust met onze laadpalen aan huis

Elektrisch rijden zit in de lift. Alleen laat het aantal openbare laadpalen nog in heel wat regio’s te wensen over. Met een oplaadpunt aan huis bent u altijd gerust. U tankt voortaan energie bij vanuit uw eigen garage of vanop uw eigen oprit. Dankzij de keuze voor een slimme laadpaal of de combinatie met een thuisbatterij kan u bovendien nog meer besparen. Maar ook zonder die extra’s is een laadpaal de investering meer dan waard.

EV electric car pluged charging at a recharge station in the city
laadpalen

Onze laadpalen

Met de klassieke laadpaal wordt wisselstroom moeiteloos omgezet naar de gelijkstroom die uw auto gebruikt om u te brengen waar u moet zijn. Makkelijk in toepassing voor u en eenvoudig te plaatsen op uw oprit of in de buurt van uw huis.

Dankzij slimme laadpalen wordt elektrisch rijden niet alleen een fluitje van een cent, maar krijgt u ook zicht op uw exacte verbruik. Bovendien past de laadpaal zich aan aan de capaciteit van het elektriciteitsnetwerk, zodat u steeds voldoende energie overhoudt voor andere toestellen. Onze slimme laadpalen zorgen kortom voor het meest efficiënte gebruik van de beschikbare (groene) energie, zodat u minder moet betalen.

De bi-directionele laadpaal zorgt ervoor dat uw wagen niet alleen elektriciteit opslaat om de weg mee kunnen op te gaan, maar dat u de accu van uw auto ook als opslag kan gebruiken. Zo kan u via de bi-directionele laadpaal ook energie uit de accu gebruiken voor andere toestellen in uw woning indien daar nood aan is. Een soort thuisbatterij op wielen, dus!

Voor wie geen plaats heeft om een laadpaal te plaatsen, voorzien we de compactere mogelijkheid van een laadkabel. Die rolt u dankzij een handig opslagsysteem snel weer op wanneer u uw wagen niet aan het opladen bent. Ideaal voor in garages of smalle doorgangen!

Ben je doe-het-zelver, installateur of eigenaar van een huis of bedrijf?

We helpen je graag met advies en installatie.

leaf, backlighting, close up-805656.jpg
Onze klanten

We hebben samengewerkt met een aantal geweldige merken.

Logo-Super-Hero

onze
artikels

Zonnetje ☀️ in (nieuw) huis

Zonnetje ☀️ in (nieuw) huis In vele opzichten is de oprichting van een bedrijf als het opvoeden van een kind: je geeft het alle zorg en aandacht die het nodig...

Lees verder >
× Whatsapp Connectie