Logo Limsolar

Warmtepompen

Warmtepompboiler

Duurzaam verwarmen

De warmtepomp van LG haalt net zoals een traditionele warmtepomp een groot deel van
zijn energie uit de buitenlucht. Er wordt een deel elektrische energie aan de compressor
gegeven en tot wel 75% uit de buitenlucht gehaald. De COP kan wel oplopen tot 3,85
W/W. De warmte die uit de buitenlucht wordt onttrokken, wordt via de compressor naar
een hogere temperatuur gebracht, waarmee warm tapwater kan worden gemaakt.

Past perfect in diverse ruimtes

Stijlvol ontwerp

Het exclusieve rechthoekige ontwerp van LG en de luxe zilveren kleur passen in elk interieur.

Het exclusieve rechthoekige ontwerp van LG en de geraffineerde kleur maken elk interieur compleet.
iF DESIGN Award 2020
Red Dot Design Award 2020

Energiebesparend

Toonaangevende energiezuinigheid

Dankzij de efficiënte DUAL Inverter Compressor bespaar je met de nieuwe inverter warmtepompboiler van LG meer dan 70% op energie in vergelijking met een conventionele elektrische boiler.

Met behulp van de toonaangevende DUAL Inverter Compressor bereikt de warmtepompboiler van LG COP 3,85 (270 l) en COP 3,50 (200 l), een topprestatie in efficiëntie. De DUAL Inverter Compressor kan op lage snelheid draaien (tot 10 Hz) en verbruikt zo 70% minder energie dan een elektrische boiler (250 l, C-klasse).

Snel, krachtig en slim verwarmen

Krachtig verwarmingsresultaat

De DUAL Inverter Compressor verhoogt in de turbomodus het vermogen van de warmtepomp tot een 30% snellere opwarmingstijd voor koud water in vergelijking met de automodus.

In de turbomodus kan de compressor op hoge snelheid draaien (tot 80 Hz) en tegelijk verwarmen. De doeltemperatuur van het water wordt zo 30% sneller bereikt dan in de  automodus. Bovendien kan in het geval van een lege tank in de turbomodus de tank na één uur met 25% warmer water gevuld worden dan in de automodus.

De slimme opwarm logica in de warmtepompboiler zorgt ervoor dat er altijd een back-up is naast de compressor met één van de twee elektrische verwarmingselementen en hierdoor wordt de boiler slim opgewarmd. Het water wordt eerst bovenin verwarmd en daarna pas onderin, wat resulteert in 30% sneller opwarmen van de boiler.

Nonstop verwarmen(1)
Comfortabele omgeving

Laag geluidsniveau

Door gebruik van een BLDC-motor en de DUAL Inverter Compressor is het geluidsdrukniveau op twee meter minimaal 38 dB(B) en ontstaat een comfortabele omgeving, zelfs bij installatie binnenshuis.

Door gebruik van een BLDC-ventilatormotor en de DUAL Inverter Compressor wordt het geluidsniveau teruggebracht tot 38 dBA en ontstaat een comfortabele omgeving, zelfs bij installatie binnenshuis.

Werking

Verschillende bedieningsstanden

De inverter warmtepompboiler van LG kan naar gelang de omstandigheden in vier verschillende modi gebruikt worden.

Ingebouwde wifi, smart diagnosis & eenvoudige controle en monitoring

Slimme bediening

Met de LG ThinQ smartphone-app kan de warmtepomp eenvoudig bediend en gemonitord worden voor bijvoorbeeld het controleren van de watertemperatuur, het instellen van programma’s, enzovoorts.

Met de LG ThinQ-app kunnen eenvoudig gegevens gecheckt worden, zoals de huidige watertemperatuur, de timermodus, enzovoorts.

Met Smart Diagnosis kunnen gebruikers via een smart-phone handig hun set-up, installatie, probleemoplossing en andere informatie controleren.

Goed te begrijpen foutmeldingen maken het eenvoudig
om een oplossing te vinden en overleg te plegen met het
servicecentrum.

Powered by

DUAL Inverter Compressor

Met de DUAL Inverter Compressor™ van LG wordt energie bespaard door een breed energiebesparend bereik. Ook in de maximale werkingsmodus verwarmt hij krachtig, efficiënt en vrijwel geluidloos.
 
De Inverter gestuurde Dual Rotary compressor heeft een hogere rotatiefrequentie dan traditionele compressoren, wat zich vertaalt in een hoger rendement en energiebesparing, evenals een hogere verwarmingssnelheid. De dubbele rotors houden, terwijl ze met hoge snelheid draaien, elkaar in evenwicht, waardoor er veel minder geluid wordt geproduceerd in vergelijking met een trillende compressor met één rotor.

De veiligheid van het product wordt gegarandeerd door een garantie van 10 jaar op de compressor. Dit stelt klanten gerust over de duurzaamheid van het product.
Kanaalaanlasluiting

Snelle & eenvoudige installatie

De inlaat- en uitlaatleidingen van de machine in één richting en de gemakkelijk aan te sluiten draden in de aansluitdoos zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie. Verder biedt de LG ThinQ-app programma’s voor servicealarm en zelfdiagnose voor eenvoudig onderhoud.

De LG Warmtepompboiler kan aangesloten worden aan kanalen.

10 jaar garantie op de kernonderdelen van de warmtepompboiler: watertank en compressor. TUV Rheiland gecertificeerd voor 10 jaar duurzaamheid van de Dual Inverter Compressor. De keramische coating in de watertank voldoet aan de Duitse keramiekstandaard DIN4753 wat staat voor 10 jaar corrosiebestendigheid.

Installatie1
Ben je doe-het-zelver, installateur of eigenaar van een huis of bedrijf?

We helpen je graag met advies en installatie.

leaf, backlighting, close up-805656.jpg
Onze klanten

We hebben samengewerkt met een aantal geweldige merken.

Logo-Super-Hero

onze
artikels

Zonnetje ☀️ in (nieuw) huis

Zonnetje ☀️ in (nieuw) huis In vele opzichten is de oprichting van een bedrijf als het opvoeden van een kind: je geeft het alle zorg en aandacht die het nodig...

Lees verder >
× Whatsapp Connectie